Klientberättelser

"Jag är piggare, gladare och starkare än på många år, efter att ha följt de funktionsmedicinska åtgärder som Annelie föreslagit.
Innan jag träffade Annelie hade jag försökt att på egen hand läka min ohälsa, och kommit en bit, men inte så långt som jag ville.
Jag har i många år haft underfunktion i min sköldkörtel (ej Hashimotos) , inflammation i min axel, trötthet, sömnsvårigheter, övervikt , koncentrationssvårigheter och mycket oro för att nämna några symptom.
Efter att jag fyllt i en omfattande hälsoenkät och tagit prover, kunde Annelie analysera dem och komma med en åtgärdsplan.
Åtgärdsplanen gick till botten med min ohälsa, en plan där jag märkte att hon med sin djupa kunskap inom funktionsmedicinskt synsätt såg vad jag behövde utefter provsvaren och hälsoanalysen. Detta förmedlades på ett enkelt och tydligt sätt.
Åtgärdsplanen innebar för mig att jag åt en kost utefter AIP (Autoimmuna protokollet), behandlade läckande tarm, svamp och överväxt av bakterier i tarmen, rätt tillskott för att stärka brister och dagligt arbete med stressreducering.
Efter att under ett halvår ha följt råden har jag nu fått väldigt mycket bättre hälsa.
Jag är piggare, gladare, orosfri och har mycket mer kraft och ser nu fram emot fortsatt god hälsa.
Mina sköldkörtelvärden är mycket mycket bättre enligt provsvar.


Jag hade aldrig nått så bra hälsa utan den hjälpen jag har fått av Annelie.
Kan varmt rekommendera henne, hon är mycket stödjande, kunnig, engagerad och tydlig."


- Tina Haldorsson"Jag är väldigt glad att få tagit del av Annelies kunskap om kost och hur den påverkar kroppen, både fysiskt och mentalt. Hon är otroligt påläst, kunnig och engagerad i sin klient.
Efter att ha följt hennes råd har jag fått markant förbättrade blodsockernivåer, gått ner i vikt och huden har blivit mjukare, lenare och mindre torr.


Det är en process att läka kroppen och det kan ta tid, men med Annelies hjälp kommer man en stor bit på vägen."

- Linda"Jag har under snart 20 år gått med IBS, men även andra diffusa problem som förhöjt blodtryck, andnödsattacker, ständiga förkylningar och varierande grad av stela leder/muskelvärk. Med Annelies hjälp har alla mina bekymmer kraftigt reducerats eller försvunnit.

När jag träffade Annelie förstod jag ganska snart att hon skulle kunna ge mig den hjälp som vanlig sjukvård inte kunnat ge mig. Till skillnad mot sjukvården där mina möten många gånger har möts av oförmåga och ovilja att lösa mina diffusa problem och snabba patientmöten, så blev det stark kontrast att träffa Annelie där det viktiga var att gå till botten med varje problem och vända och vrida på varje sten för att förstå problemet och sedan lösa det.

Först fick jag fylla i en mycket omfattande enkät för att Annelie skulle få en förståelse över vem jag, vilka dagliga vanor jag har med kost, sömn, familjerelation, vilka bekymmer jag har med mycket mer. Sedan träffade jag Annelie och hon gjorde vissa undersökningar av mig och gav sin bild hur vi skulle gå vidare och vilka troliga orsaker och lösningar som fanns. Detta innebar för mig olika typer av provtagningar och nya kontinuerliga samtal med Annelie där hon formade en rekommenderad åtgärdsplan. Denna plan reviderades något efterhand då vi såg hur min hälsa utvecklades.

Förutom Annelies fina förmåga att förstå mina problem bakomliggande orsaker och kunna lösa dem, så har hon en personlighet som passade mig mycket bra. Hon är mycket kompetent, lyssnande för att förstå mig och mina åsikter för saker jag ville och inte ville skulle vara en del av åtgärdsplanen. Hon har prioritet att lösa problemet grundligt, inte att endast lösa symptomen. Hon delar med sig av sina kunskaper så jag förstår åtgärdsplanen och så att jag känner att jag kan ta egna sunda beslut utan att alltid rådfråga henne (även om jag faktiskt oftast vill rådfråga för då lär jag mig alltid något nytt).


Jag är mycket tacksam för att ha Annelie som terapeut och coach! Jag vill varmt rekommendera henne till alla som har diffusa problem eller andra problem där sjukvården inte ger hjälp."


- MatsJag är så tacksam för hjälpen jag har fått av Annelie. För drygt ett år sen mådde jag väldigt dåligt. Fick förhöjt blodsocker och kolesterolvärde. Läkaren ville förstås skriva ut piller vilket jag inte ville. Kontaktade då Annelie som tog hand om mej och gjorde en hälsoplan. Fick råd om kost och kosttillskott. Det blev en livsstilsförändring.
Efter 8 veckor tog jag nya prover som då låg normalt.
Blev också av med min övervikt.
Mår så mycket bättre tack vare dej Annelie. Skulle inte klarat det utan din hjälp.
Du är så kunnig och omhändertagande.
TACK!


- Ann